Logo Van Houdt Bouwmanagement.png
  • LinkedIn

Jordi van Houdt

Tekst

Tekst

Als klein jochie gestart als timmerman, doorgegroeid naar allround uitvoerder en
sinds 2020 ben ik eigenaar van Van Houdt Bouwmanagement.
Praktijk, uitvoering, theorie én strategie gecombineerd in 1 bedrijf. Mijn jarenlange ervaring als timmerman én allround uitvoerder grote en kleine bouw helpt jou verder!

Met mijn gezin en heel wat dieren woon ik in Oud-Vossemeer. Al bijna 10 jaar ben ik bezig aan het huis. Renoveren, moderniseren, aanbouwen.  'Waar huis thuis is'. Maar met net zo veel plezier help ik anderen bij hun (ver)bouwplannen. Ik hou dus van hard werken, afwisseling én uitdagingen.  Mijn jarenlange ervaring als timmerman én allround uitvoerder grote en kleine bouw helpt jou verder!

Op projectbasis werk ik als allround uitvoerder met als specialisatie de bouw van woonzorgcomplexen. Zo ben ik betrokken geweest bij de realisatie van  o.a. Zuiderdreef te Bergen op Zoom en Zuidwal te Steenbergen. Daarnaast  zorg ik voor de uitvoering van  appartementen, nieuwbouw en musea. Momenteel ben ik uitvoerder voor Leonardushof te Wouw en  montagepartner voor De Mandemakers Groep (Brugman badkamers), stuur ik kleine andere werken aan en help ik particulieren en bedrijven met de realisatie van hun bouwprojecten. Samen met een team van enthousiaste vakmensen draag ik zorg voor jouw project. 

Gedreven, enthousiast, doorpakker, behulpzaam en ondernemend
zijn kernwoorden die bij mij passen.

1517013804721.jpg